Ce trebuie sa fac pentru a solicita un retur? 

Trebuie doar sa solicitati returul online iar noi ne ocupam de restul.

Cand cererea de retur a fost aprobata, comanda de curier a fost facuta si urmeaza ridicarea de catre Sameday a produselor. Produsele vor fi ridicate in 1-2 zile lucratoare. Daca curierul nu a fost in timpul estimat mai sus, va rugam sa ne contactati pentru a reface comanda de curier.

Prin trimiterea unei solicitari online de retur, va asumati informatiile furnizate cum ar fi: produsul dorit la schimb, modelul, marimea,, IBAN-ul in care se va face restituirea,  culoarea sau alte caracteristici acestora. In cazul in care ati completat gresit solicitarea si coletul de schimb nu a fost trimis, se poate modifca. In cazul in care ati completat gresit solicitarea si coletul de schimb a fost trimis, va asumati raspunderea pentru acesta si costurile aferente schimbului.

Poti sa ne contactezi telefonic  (+40 770 876 238 ) sau prin e-mail ( info@inotex.ro ) pentru a solicita returul. 

 

CONDIȚIILE DE RETURNARE SAU SCHIMB:

 1. Produsul trebuie returnat în termen de 14 zile calendaristice de la data livrării.
  2. Produsul nu a fost purtat și poate fi vândut din nou.
  3. Produsul nu a fost deteriorat în nici un fel și conține toate etichetele Inotex si accesoriile primite în colet.
  4. Puteți face un singur schimb la o comandă. Schimbul nu este gratuit! 
         5. Returul se face doar prin Curier Rapid. Nu acceptam returul prin Poșta Română. Coletele trimise prin Posta Romana nu vor fi ridicate de catre echipa Inotex.
           6.Dacă doriți încă un schimb la o comandă la care ați făcut deja retur, costul transportului va fi suportat integral de către dvs. 
  _______________________________________________________________
  ATENTIE!
  Daca produsul returnat este purtat si se vede clar aceasta, fie prin semne de uzura ( murdare), fie prin miros, clientul este obligat sa isi ridice produsul pe cheltuiala proprie din depozitul Inotex prin curier. Produsele nu vor fi schimbate in acest caz.
  _______________________________________________________________

  Produsul trebuie returnat în termen de 14 zile calendaristice de la data livrării. Dacă termenul a fost depășit, returul/schimbul nu mai este posibil indiferent de motiv.

  Perioada de reflecție ( returnarea produselor ) de 14 zile nu este valabilă în cazul tuturor produselor. Iată o excepție:

  Produse fabricate la comandă sau personalizate în mod clar (ex. un costum făcut la comandă) 

  Cheltuielile de returnare a produselor cumparate din magazinul nostru vor fi in urmatoarele forme: 

  - Schimb de produs: Inotex suporta jumatate din costul transportului pentru schimbul de produse

  - Restituire comanda: Costul transportului pentru retur va fi retinut din valoarea restituibila a comenzii

  Taxele de transport nu sunt restituibile.

  Cost transport ridicare de la domiciliu: 20 lei

  Retur in easybox: 15 lei

  Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de retragere din contract, dar nu inainte de data receptionarii bunurilor.

   

  Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

   

  Program de lucru:

  Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
  Sambata - Duminica: inchis