În cât timp este livrată comanda?

Comenzile plasate în zilele de Luni-Vineri, în intervalul orar: 00.00-14:00 vor fi finalizate până la sfârșitul zilei (dacă sunt în stoc) astfel încât sa ajungă la Client în următoarele 24 – 48 de ore lucrătoare (timp de livrare prin GLS).

Comenzile plasate Vineri in intervalul orar: 14:00-24.00 vor fi finalizate pana la sfarsitul zilei de luni.

Comenzile plasate sâmbăta și duminica, precum și în zilele declarate sărbători legale, vor fi procesate și finalizate până la sfârșitul primei zile lucrătoare ce urmează celei nelucrătoare.

Produsele aflate la PRECOMANDĂ vor fi livrate în 3-6 zile lucrătoare.

Cât costă transportul?

Produsele Inotex vor fi livrate prin curierat rapid, in toata tara. Transportul este GRATUIT in conditiile in care valoarea totala a achizitiei depaseste suma de 300 lei. 

In cazul in care valoarea cumparaturilor este mai mica decat suma amintita, costul transportului este de 20 lei prin GLS ,

Cum pot returna un produs?

Produsele pot fi returnate în termen de 14 zile. Pentru a schimba mărimea sau a primi banii înapoi, produsul comandat trebuie să respecte toate condițiile descrise în Politica de returnare.

Anularea comenzii

Dacă Clientul dorește să anuleze comanda trebuie să ne anunțe telefonic sau prin email ( comenzi@inotex.ro) ,  înainte de ora 14:00 ( în aceeași zi în care a fost plasată comanda).

Clienții care refuză coletele își pierd dreptul de a comanda pe INOTEX.

De asemenea, clientul poate trimite o cerere de anulare a comenzii plasate direct din Contul meu , în secțiunea Comenzi.

Atenție! Dacă ai trimis o cerere de anulare a comenzii prin această metodă, nu înseamnă că comanda plasată a fost anulată în acel moment. Comanda va fi anulată în momentul în care primiți email de confirmare.

Clientul nu mai poate anula comanda dacă aceasta a fost deja expediată la curier.

Clienții care refuză coletele își pierd dreptul de a comanda pe INOTEX.

Dacă clientul dorește în continuare să achiziționeze produsele INOTEX trebuie să facă plata cu cardul. Comenzile care nu au fost achitate cu cardul vor fi anulate.