1. Definitii

INOTEX reprezintă societatea comercială ZEBRA TEXTIL SRL, cu sediul în Șoseaua Nicolina 189, Etaj 2, Birou 1, Iași, România, CUI 41375860 , J22/2438/2019, realizată în baza legii din România care gestionează și folosește ca magazin online site-ul www.inotex.ro, definește următoarele:

CAMPANIE – acțiunea de a expune în scop comercial, exclusiv în mod electronic și doar prin intermediul site-ului un număr finit de produse care au un stoc limitat, pentru o perioadă limitată de timp stabilita de către INOTEX.

SERVICIU – serviciul de comerț electronic care permite

CLIENTULUI să contracteze produse și/sau servicii folosind mijloacele electronice.

CONT – ansamblul format dintr-o adresă de e-mail și o parolă care fac posibile accesul la zone destinate special persoanelor înregistrare în site.

CLIENT – Persoana fizică sau juridică.

DOCUMENT – prezentele Termeni și Condiții

CONTRACT la distanță – conform definiției cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între un comerciant și un consumator, în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către comerciant, care utilizează în mod exclusiv, înainte și la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicare la distanță;

NEWSLETTER – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv prin email asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre INOTEX

TRANZACȚIE – încasare sau rambursare a unei sume rezultată din vânzarea unui produs / serviciu de către INOTEX către Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre INOTEX, indiferent de modalitatea de livrare;

TAXĂ DE LIVRARE – Pentru orice comandă trimisă prin intermediul firmelor de curierat rapid și plătita ramburs în numerar, sau electronic prin card bancar se aplică o Taxă de Livrare. Fiecare comandă expediata de INOTEX implică cheltuieli logistice de depozitare, transport, manipulare a produselor și ambalare a acestora. Toate aceste cheltuieli sunt incluse în Taxa de Livrare, care este o taxă unică, achitată o singură dată pentru o comandă plasată, indiferent de numărul produselor comandate simultan.

 1. General

2.1. Documentul stabilește termenii și condițiile de utilizare ai Siteului / Serviciului de către Client, în cazul în care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, încheiat între INOTEX și acesta.

2.2. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului disponibil la adresa web: www.inotex.ro

2.3. Prin folosirea Siteului / Serviciului, Clientul este singurul responsabil pentru toate activitățile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta răspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natură produse Siteului, Serviciului, INOTEX sau oricărui tert cu care INOTEX are încheiate parteneriate, în conformitate cu legislația română în vigoare.

2.4. În cazul în care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord și/sau nu acceptă și/sau își revocă acceptul dat pentru Document acesta poate renunța la accesul la Serviciu.

 1. Conținutul, astfel cum este definit în preambul, incluzând dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentări grafice, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, sunt proprietatea exclusiva a INOTEX.
 2. Contact

4.1. INOTEX publică pe site, datele de identificare și contact, actualizate, pentru informarea Clientilor.

4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, sau Clientul permite INOTEX să îl contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzând și mijloacele electronice, respectiv e-mail.

 1. Politica de confidențialitate

INOTEX nu colectează date cu caracter personal și date cu caracter special (CNP), pe paginile Siteurilor sale.

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale ZEBRA TEXTIL SRL, cu sediul in Șoseaua Nicolina 189, Etaj 2, Iași, Romania, in calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet https://www.inotex.ro, la care ne vom referi in continuare cu denumirea “site-ul”.

Cuprins

5.1 Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

5.2 Scopurile si temeiurile prelucrarii

5.3 Durata pentru care va prelucram datele

5.4 Dezvaluirea datelor cu caracter personal

5.5 Transferul datelor cu caracter personal

5.6 Drepturile de care beneficiati

5.7 Confidentialitatea minorilor

5.8 Modificari in politica de confidentialitate

 

5.1 Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Daca sunteti client al site-ului, [detinatorul website-ului] va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi:

 • Nume si prenume
 • Numar de telefon
 • Adresa de e-mail
 • Adresa de facturare
 • Adresa de livrare
 • Date referitoare la modul in care utilizati site-ul (de exemplu, comportamentul /preferintele /obisnuintele dumneavoastra in cadrul domains
 • Precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului.

Daca pentru a va crea cont de utilizator pe site, utilizati contul dumneavoastra de Facebook sau Google, ZEBRA TEXTIL SRL va prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicatiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

In cazul in care alegeti sa va creati cont de utilizator doar inainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe site, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont.

In cazul in care nu finalizati comanda, adresa de e-mail si celelalte date furnizate nu vor fi stocate de ZEBRA TEXTIL SRL, iar contul creat va fi sters automat.

 1. Daca sunteti vizitator al site-ului, ZEBRA TEXTIL SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati:
 • In mod direct in contextul utilizarii site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact / intrebari / reclamatii, in masura in care ne contactati in acest fel
 • In mod indirect, date precum: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate, URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la site-ul nostru, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.

5.2 Scopurile si temeiurile de prelucrarii

Daca sunteti client al site-ului, ZEBRA TEXTIL SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

 • pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si ZEBRA TEXTIL SRL, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si ZEBRA TEXTIL SRL, definit in cuprinsul Termenelor si Conditiilor https://www.inotex.ro/. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si ZEBRA TEXTIL SRL.

 • pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin ZEBRA TEXTIL SRL in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea ZEBRA TEXTIL SRL de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul site-ului.

 • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de ZEBRA TEXTIL SRL, prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea informatiile contului meu.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale. In plus, puteti sa va dezabonati prin accesarea sectiunii “Informatiile contului meu”.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 • in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al ZEBRA TEXTIL SRL de a imbunatati permanent experienta clientilor pe site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 1. Daca sunteti vizitator al site-ului, [detinatorul website-ului] prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
 • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de [detinatorul website-ului], prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe site.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 • pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al [detinatorul website-ului] de a asigura functionarea corecta a site-ului, precum si pentru a imbunatati permanent experienta vizitatorilor site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

5.3 Durata pentru care va prelucram datele

ZEBRA TEXTIL SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina ZEBRA TEXTIL SRL (de ex, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

In situatia in care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonul “stergere cont” din sectiunea “informatiile contului meu”, ZEBRA TEXTIL SRL va interpreta aceasta actiune ca optiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului.

In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si / sau sms-uri de acest gen.

Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul 6 de mai jos.

In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, ZEBRA TEXTIL SRL va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de ZEBRA TEXTIL SRL pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

5.4 Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Nu inchiriem / vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti.

Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator.

Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.

De asemenea, am putea dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal catre autoritatile publice centrale / locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 • pentru administrarea site-ului
 • in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre ZEBRA TEXTIL SRL prin intermediul site-ului;
 • pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui
 • pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor
 • pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege
 • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

 

5.5 Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre ZEBRA TEXTIL SRL pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

5.6 Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

 • dreptul la informare – dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre ZEBRA TEXTIL SRL, conform celor descrise in prezentul document;
 • dreptul de acces la date – dreptul de a obtine confirmarea din partea ZEBRA TEXTIL SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
 • dreptul la rectificare – dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre ZEBRA TEXTIL SRL a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete;
 • dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, (“dreptul de a fi uitat”) – se aplica anumite conditii; Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, ZEBRA TEXTIL SRL sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;
 • dreptul la restrictionarea prelucrarii, in anumite conditii;
 • dreptul la portabilitatea datelor – dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre ZEBRA TEXTIL SRL catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
 • dreptul la opozitie
  – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
  – in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al ZEBRA TEXTIL SRL sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care ZEBRA TEXTIL SRL poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
  – in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate – dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
 • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: comenzi@inotex.ro

5.7 Confidentialitatea minorilor

ZEBRA TEXTIL SRL nu contacteaza cu buna stiinta sau nu colecteaza informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane cu varsta sub 18 ani.

Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre.

Daca doriti sa ne comunicati primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, va rugam sa ne contactati pe email la comenzi@inotex.ro

5.8 Modificari in politica de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. In cazul unor modificari majore pe viitor vei fi instiintat pe email (daca este posibil) sau prin afisarea unui mesaj specific pe site.

Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link: https://www.inotex.ro/politica-de-cookies

 1. INOTEX poate să colecteze involuntar și alte date (adresă IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume și versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alți parametri) furnizați de către browserul internet prin intermediul căruia se face accesul la site și pot fi folosite de către INOTEX pentru a îmbunătăți serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor săi, sau cu scop statistic
 2. Plata 

7.1 În cazul în care Clientul optează pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului și/sau contractelor, autorizarea și remiterea spre decontare a tranzacțiilor de acceptare card se realizează exclusiv prin intermediul procesatorilor de plătă: MobilPay, PayPal sau Transfer Bancar.

Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de bănci românești și străine sub siglele VISA și MasterCard.

7.2 INOTEX nu solicită și nu stochează nici un fel de informații referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plată online.

7.3 În cazul în care Clientul optează pentru plata ramburs (numerar) a contravalorii comenzilor, Clientul va plăti numerar contravaloarea comenzii la curier.

 1. Produse si servicii

8.2. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate în lei (RON).

8.3. Toate informațiile folosite pentru descrierea produselor și/sau serviciilor disponibile pe site nu reprezinta o obligație contractuală din partea INOTEX, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 1. Comanda online

9.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, prin adăugarea produsului/produselor dorite în coșul de cumpărături, urmând a finaliza comanda efectuând plata prin una dintre modalitățile indicate expres. Odată adăugat în coșul de cumpărături, un produs este disponibil pentru achiziție în măsura în care Campania este activă și există stoc pozitiv pentru acesta. Adaugarea unui produs în coșul de cumpărături, în lipsa finalizării comenzii, nu atrage după sine rezervarea automată a acestuia.

9.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărăre, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii, denumită în cadrul acestui document și comanda emisa.

 1. Transport

10.1. Livrarea către Client a produselor/serviciilor achiziționate, este efectuată prin intermediul unei firme de curierat rapid. Firma de curierat rapid, prelucrează date cu caracter personal ale Clientului, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achiziționate de aceștia de pe website-ul companiei și numai cu respectarea întocmai a prezentului document Termeni și Condiții.

10.2. Metoda de livrare este în funcție de adresa de livrare. Dacă Clientul selectează metoda de livrare prin Fan Courier dar sunt km externi până la adresa de livrare, livrarea se va face doar prin Poșta Română. Pentru fiecare km extern în plus costul transportului crește semnificativ.

 1. Forța majoră

11.1. Exceptând cazurile în care nu au prevăzut în mod expres altfel, nici una din părțile unui contract încheiat, care este încă în derulare, nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial, a oricăreia din obligațiile care îi încumba în baza contractului, dacă neexecutarea obligației respective a fost cauzată de un eveniment de forță majoră.

 1. Litigii

12.1. Orice dispută cu referire la prezentele Termeni și Condiții care ar putea să apară se va rezolva pe cale amiabilă, părțile depunând toate diligențele necesare în acest sens.

13. Politica de livrare a produselor

13.1 În cât timp este livrată comanda?

Comenzile plasate în zilele de Luni-Vineri, în intervalul orar: 00.00-14:00 vor fi finalizate până la sfârșitul zilei ( dacă sunt în stoc ) astfel încât sa ajungă la Client în următoarele 24 – 48 de ore lucrătoare.

Comenzile plasate Vineri in intervalul orar: 13:00-24.00 vor fi finalizate pana la sfarsitul zilei de luni.

Comenzile plasate sambata si duminica, precum si in zilele declarate sarbatori legale, vor fi procesate si finalizate pana la sfarsitul primei zile lucratoare ce urmeaza celei nelucratoare.

13.2 Cât costă transportul?

Produsele Inotex vor fi livrate prin curierat rapid, in toata tara. Transportul este GRATUIT in conditiile in care valoarea totala a achizitiei depaseste suma de 300 lei. In cazul in care valoarea cumparaturilor este mai mica decat suma amintita, costul transportului este de 20 lei prin GLS.

14. Conditii de returnare

CUM SE FACE SCHIMBUL SAU RETURNAREA PRODUSELOR?

CONDIȚIILE DE RETURNARE SAU SCHIMB:

1. Produsul trebuie returnat în termen de 14 zile calendaristice de la data livrării.
2. Produsul nu a fost purtat și poate fi vândut din nou.
3. Produsul nu a fost deteriorat în nici un fel.
4. Puteți face un singur schimb la o comandă. Dacă doriți încă un schimb la o comandă pentru care ați făcut deja unul, trebuie să plătiți costul transportului integral.

Perioada de reflecție ( returnarea produselor ) de 14 zile nu este valabilă în cazul tuturor produselor. Iată o excepție:

Produse fabricate la comandă sau personalizate în mod clar (ex. un costum făcut la comandă)

PAȘII RECOMANDAȚI PENTRU A RETURNA SAU SCHIMBA UN PRODUS:

1. Completați formularul de returnare ONLINE sau formularul care poate fi descărcat AICI. Dacă alegeți rambursarea banilor, indicați un cod IBAN. Dacă preferați înlocuire cu un alt produs, cel mai bine e să plasați o comandă nouă cu modelul dorit și să scrieți în comentariu ”înlocuirea comenzii cu numărul (Order Reference din factură)”. Astfel, vă veți asigura că produsul nu dispare din stoc și că veți plăti doar diferența de preț dacă este cazul.

2. Puneți produsul nepurtat în cutia originală împreună cu formularul de returnare (dacă nu ați completat formularul online) și copia facturii. Înveliți cutia pentru a evita deteriorarea în cursul transportării. Puteți utiliza cutia în care a venit comanda.

3. Expediați produsul ambalat pe adresa ZEBRA TEXTIL SRL, Șoseaua Nicolina 189, 700714, Iași, prin serviciul de curierat FAN COURIER SAU GLS.

PENTRU ZONELE RURALE 

Pentru zonele aflate in afara ariei principale de livrare FAN COURIER  va rugam sa expediati coletul cu ce serviciu de curierat doriti dvs. ca sa ajunga direct la adresa de mai jos pe cheltuiala dvs. Dacă ați plătit transportul către noi, taxa de transport pentru noul colet va fi suportată de INOTEX.

Coletul trebuie insotit de o copie dupa factura si o nota in care sa ne specificati ce anume doriti sa primiti la schimb, ambalat atent pentru a evita deteriorarea produselor. Coletul trebuie sa ajunga pe adresa:  Șoseaua Nicolina 189, etaj 2, birou 3,  Iasi.

NU EXPEDIATI COLETELE CU POSTA ROMANA, LA SEDIUL ACESTORA – NU AVEM PERSONAL ANGAJAT CARE SA SE DEPLASEZE LA SEDIILE POSTEI ROMANA! DACA EXPEDIATI CU POSTA ROMANA – FOLOSITI SERVICIUL CARE LIVREAZA COLETUL LA SEDIUL NOSTRU!

DACĂ NU SELECTATI SERVICIUL CARE LIVREAZA COLETUL LA SEDIU, COLETUL TRIMIS SE VA ÎNTOARCE ÎNAPOI PE CHELTUIALA DVS.

PENTRU ZONELE URBANE

FAN COURIER  – Doar zone urbane, 0 km externi

Taxa de transport către noi va fi suportată de INOTEX la trimiterea coletului către noi ( doar pentru schimbul de produse), iar dvs. sunteți responsabil/ă pentru achitarea cheltuielilor transportului pentru retur când ajunge noul colet.

Dacă CLIENTUL dorește restituirea banilor, TAXA DE TRANSPORT către noi va fi suportată de către client.

Vă rugăm să nu trimiteți coletul cu ramburs, deoarece nu-l vom putea accepta iar taxele de transport tur-retur vor fi plătite de dvs.

4. Comanda de schimb se expediază doar odată ce returul a ajuns la depozitul din Iași și a fost verificat. Schimbul nu se face la curier. 

Procesul de returnare  poate să durează până la 14 zile, iar la scurt timp după acest proces, vă vom transfera banii în cont sau vom expedia noua comandă. Dacă aveţi şi alte întrebări/solicitări, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: comenzi@inotex.ro

Ține cont!

Dacă te gândești să returnezi un produs, nu îl folosi, nu îi deteriora, nu îi rupe etichetele sau elementele de identificare și păstrează factura! Nu poți folosi produsele pe care le-ai primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a-ți permite să examinezi produsul așa cum ai face-o într-un magazin fizic, nu pentru a-ți oferi 14 zile de utilizare gratuită.

15. Anularea comenzii

Dacă Clientul dorește să anuleze comanda trebuie să ne anunțe telefonic ( 0757 040 280) sau prin email ( comenzi@inotex.ro) ,  înainte de ora 14:00 ( în aceeași zi în care a fost plasată comanda).

De asemenea, clientul poate trimite o cerere de anulare a comenzii plasate direct din Contul meu , în secțiunea Comenzi.

Atenție! Dacă ai trimis o cerere de anulare a comenzii prin această metodă, nu înseamnă că comanda plasată a fost anulată în acel moment. Comanda va fi anulată în momentul în care primiți email de confirmare.

Clientul nu mai poate anula comanda dacă aceasta a fost deja expediată la curier.

16. Refuzul coletului

Clienții care refuză coletele își pierd dreptul de a comanda pe INOTEX.

Dacă clientul dorește în continuare să achiziționeze produsele INOTEX trebuie să facă plata cu cardul. Comenzile care nu au fost achitate cu cardul vor fi anulate.