Întrebări și răspunsuri

Aici găsiți răspunsul celor mai repetate întrebări. În cazul în care nu ați găsit informțiile dorite, vă rugăm să ne contactați prin formularul de contact.

Întrebare Cum aleg mărimea potrivită pentru mine sau angajații mei?
RăspunsÎn pagina fiecărui produs de pe site-ul inotex.ro găsiți ghidul de mărimi cu dimensiunile produselor ( mai sus de culori sau în descriere ).

De asemenea, avem un ghid pe blog pentru a vă ajuta să vă aflați mărimea potrivită. Urmați fiecare pas din ghid și veți reuși să comandați produsul potrivit dimensiunilor Dvs. Apasă aici pentru a vedea ghidul

Tot ce trebuie să faceți este să vă măsurați și să alegeți dimensiunea potrivită.

Întrebare Transport gratuit în Iași - Livrare în aceeași zi
RăspunsOferim transportul gratuit în Iași la toate produsele. Livrarea se face în aceeași zi dacă comanda este plasată până în ora 12:00.

Livrarea în aceeași zi se aplică doar în zilele lucrătoare.

Dacă ai plasat o comandă după ora 16:00, comanda va fi procesată și livrată în următoarea zi lucrătoare.

Întrebare Cât costă transportul?
RăspunsProdusele Inotex vor fi livrate prin curierat rapid, in toata tara. Transportul este GRATUIT in conditiile in care valoarea totala a achizitiei depaseste suma de 300 lei. In cazul in care valoarea cumparaturilor este mai mica decat suma amintita, costul transportului este de 20 lei prin Fan Courier sau 15 lei prin Poșta Română pentru zonele rurale.
Întrebare În cât timp este livrată comanda?
RăspunsComenzile plasate în zilele de Luni-Vineri, in intervalul orar:00.00-15:00 vor fi finalizate pana la sfarsitul zilei astfel încât sa ajungă la Client în următoarele 24 – 48 de ore lucrătoare.

Comenzile plasate Vineri in intervalul orar: 15:00-24.00 vor fi finalizate pana la sfarsitul zilei de luni.

Comenzile plasate sambata si duminica, precum si in zilele declarate sarbatori legale, vor fi procesate si finalizate pana la sfarsitul primei zile lucratoare ce urmeaza celei nelucratoare.

Întrebare Cum pot returna un produs ?
RăspunsProdusele pot fi returnate în termen de 14 zile. Pentru a schimba mărimea sau a primi banii înapoi, produsul comandat trebuie să respecte toate condițiile descrise în Politica de returnare.

Returul este gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei.

Întrebare Cum pot sa fac o comanda?
RăspunsCu ajutorul ghidului acum e mult mai simplu. Urmareste pasii descrisi in detaliu si vei reusi sa plasezi o comanda fara probleme. Acceseaza ghidul nostru: Cum fac o comanda?