Întrebări și răspunsuri

Aici găsiți răspunsul celor mai repetate întrebări. În cazul în care nu ați găsit informțiile dorite, vă rugăm să ne contactați prin formularul de contact.

Întrebare Cum pot returna un produs ?
RăspunsProdusele pot fi returnate în termen de 14 zile. Pentru a schimba mărimea sau a primi banii înapoi, produsul comandat trebuie să respecte toate condițiile descrise în Politica de returnare.
Întrebare Cât costă transportul?
RăspunsProdusele Inotex vor fi livrate prin curierat rapid, in toata tara. Transportul este GRATUIT in conditiile in care valoarea totala a achizitiei depaseste suma de 300 lei. In cazul in care valoarea cumparaturilor este mai mica decat suma amintita, costul transportului este de 20 lei prin GLS.
Întrebare În cât timp este livrată comanda?
RăspunsComenzile plasate în zilele de Luni-Vineri, in intervalul orar: 00.00-15:00 vor fi finalizate pana la sfarsitul zilei ( dacă sunt în stoc ) astfel încât sa ajungă la Client în următoarele 24 – 48 de ore lucrătoare.

Comenzile plasate Vineri in intervalul orar: 15:00-24.00 vor fi finalizate pana la sfarsitul zilei de luni.

Comenzile plasate sambata si duminica, precum si in zilele declarate sarbatori legale, vor fi procesate si finalizate pana la sfarsitul primei zile lucratoare ce urmeaza celei nelucratoare.

Întrebare Cum pot anula o comanda?
RăspunsComenzile pot fi anulate până în ora 14:00 ( ziua în care a fost plasată comanda ) prin:

Clienții care refuză coletele își pierd dreptul de a comanda pe INOTEX.

Dacă clientul dorește în continuare să achiziționeze produsele INOTEX trebuie să facă plata cu cardul. Comenzile care nu au fost achitate cu cardul vor fi anulate.

Întrebare Cum aleg mărimea potrivită ?
RăspunsÎn pagina fiecărui produs de pe site-ul inotex.ro găsiți ghidul de mărimi cu dimensiunile produselor ( mai sus de culori sau în descriere ).

De asemenea, avem un ghid pe blog pentru a vă ajuta să vă aflați mărimea potrivită. Urmați fiecare pas din ghid și veți reuși să comandați produsul potrivit dimensiunilor Dvs. Apasă aici pentru a vedea ghidul

Tot ce trebuie să faceți este să vă măsurați și să alegeți dimensiunea potrivită.

Întrebare Ce înseamnă PRECOMANDĂ?
RăspunsProdusele aflate la PRECOMANDĂ se fac de la 0 iar timpul de livrare se prelungește cu 2-3 zile lucrătoare.