inotex

Ne dedicăm cu pasiune conceptului nostru 100% românesc. Suntem dedicați creării unui mediu pozitiv, menținem o relație armonioasă cu partenerii și colaboratorii noștri și ne implicăm activ în comunitățile din care facem parte.

-

Integritatea este premisa succesului nostru. Ne angajăm să promovăm adevărul, ne onorăm promisiunile și ne asumăm să acționăm conform celor mai înalte standarde etice, dovedind că merităm încrederea acordată.

-

Ne depășim în permanență limitele de performanță și căutăm să aducem valoare în viețile oamenilor. Atenția noastră se menține asupra calității produselor, serviciilor de livrare rapidă și asupra relației cu clienții.

-

Autenticitatea stă la baza activității noastre. Iubim să gândim dincolo de bariere, să inovăm prin creativitate și să oferim emoții sincere prin intermediul produselor pe care le realizăm în atelierele proprii.

Our story
Our mission

MISIUNEA NOASTRA

Misiunea noastră este de a crea o experiență de cumpărături online cât mai plăcută, oferind produse de calitate și servicii premium specialiștilor din domeniul medical și nu numai.

SERVICII

PRODUSE LA COMANDA

Realizam la comanda cantitatile si modelele dorite de clientii nostri dupa criterile si nevoile acestora. 

Personalizare

Adaugam valoare produselor prin broderie. Broderia se realizeaza direct in sediul nostru, la cele mai inalte standarde, in cantitati industriale.

pret personalizat

Iti oferim un pret personalizat in functie de durata colaborarii si cantitatile comandate. Ne focusam pe colaborari de durata in care sa oferim valoare clientilor nostrii prin produsele realizate in atelierele noastre.

Realizarile noastre

150+

Produse

5+

Ani experienta

17500+

Clienti Multumiti

3+

Tari

contacteaza-ne